Minibüsçülere bekleme cezası

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Çorlu otogarına girmeleri gerekirken otogar karşısı İstasyon Caddesi üzerinde gereksiz yere bekleme yaparak trafik akı?

Çorlu 7.08.2012 20:54:00 0
Minibüsçülere bekleme cezası

Çerkezköy Haber- Çorlu Belediye Meclisi'nin Çorlu şehir merkezi ile bağlı belde ve köyleri arasında yolcu taşımacılığı yapan köy minibüslerinin Çorlu otogarı’na yönlendirmesine karşın bu kuralı ihlal ederek gereksiz yere bekleme yapan sürücüler, trafik ekipleri tarafından cezalandırılıyor.

TRAFİK SIKIŞIKLIĞINA NEDEN OLUYORLAR
Çorlu'nun Edirne yönünde yer alan belde ve köyleri ile şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığı yapan Marmaracık, Ulaş ve Misinli Beldeleri ile Esenler, Kırkgöz, Pınarbaşı ve Ahımehmet köy minibüslerinin şehir merkezine girmesi yasaklandı ve minibüsler Çorlu otogarına yönlendirildi. Bu uygulamaya karşın otogara girmeksizin seferlerine devam eden ve otogar karşısı İstasyon Caddesi girişinde uzun süre bekleme yaparak trafik sıkışıklığına neden olan sürücülere trafik ekipleri tarafından ceza kesiliyor.
SAVUNMALARI ONLARI KURTARAMADI
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince kesilen ceza ile karşı karşıya kalan sürücüler de bekleme gerekçesi olarak yolcuları gösteriyor. Yolcuların otogara girmediğini yol üzerinden binmek istediklerini öne süren minibüsçüler ise: "Yolcular otogara gelmiyor. Yoldan binmek istiyorlar. Biz de burada bekleyerek yolcuları buradan alıyoruz" diyerek kendilerini savundu. Minibüsçülerin bu savunması cezai işlem uygulanmasını engelleyemedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10