Tekirdağ’a veda ediyor

Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 6 yıl görev yapan, Asayiş Büro Amir Vekili Polis Memuru Suat Göncü, Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne tayin oldu.

Şarköy 7.08.2012 21:32:00 0
Tekirdağ’a veda ediyor

Çerkezköy Haber - Eşinin, Mersin Üniversitesi'nde görev yapacak olması ve çocuklarının eğitim durumunu da dikkate alan Polis Memuru Suat Göncü, kendi isteğiyle Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne tayin oldu.

İLK GÖREV YERİ TEKİRDAĞ  

1994 yılında, Samsun 19 Mayıs Polis Okulu'ndan mezun olduktan sonra, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'nde memuriyet hayatına başlayan Göncü, buradaki görevin ardından Diyarbakır'da şark görevini tamamladı. Diyarbakır’dan sonra 2006 yılında, Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne polis memuru olarak atandı.

HER ZAMAN KALBİMDE OLACAK
Göncü, “Burada 6 yıl boyunca görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Eşimin eğitim camiasının içinde olması ve çocuğumuzun eğitim durumunu da dikkate alarak, görev yapmaktan ve yaşamaktan mutlu olduğumuz Şarköy'den, Mersin'e tayinimi istedim. Bu isteğim kabul edildi ve Mersin'e tayinim gerçekleşti. Mesleki açıdan deneyim de kazandığım Şarköy'de görev yaptığımı süre içinde, güzel dostluklar kazandık. Şarköy her zaman kalbimizde olacaktır. Yolu, Mersin'e düşen Şarköylüleri her zaman beklerim. Buradan görev yaptığım meslektaşlarıma ve Şarköylülere teşekkürlerimle birlikte sevgi ve selamlarımı iletiyorum” dedi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10