Yardım kolileri dağıtılıyor

Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi ile Carrefour, Kipa ve Orion avm işbirliği sonucu kurulan Kızılay stantlarında hayırsever vatandaşlardan teslim alınan yardım kolileri ihtiyaç sahibi ailelere dağı

Çorlu 7.08.2012 23:07:00 0
Yardım kolileri dağıtılıyor

Çerkezköy Haber- Geçtiğimiz yıl Türkiye’de Kızılay şubeleri arasında en çok yardım kolisi toplayan 6’ncı şube olan Kızılay Çorlu şubesi bu yıl ilk 5 arasında yer almayı hedefliyor.

ÖNCELİĞİMİZ YAŞLILAR VE ÖZÜRLÜLER
Kipa,Orion ve Carrefour'da açılan erzak toplama stantlarına vatandaşlar tarafından bağışlanan ve buradan Kızılay Çorlu Şubesi’ne ulaştırılan erzak kolilerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandığını ifade eden Kızılay Çorlu Şubesi Başkanı Selime Dodurka “Erzak dağıtımında birinci aşama dağıtıma başladık. Şubemizde kayıtları bulunan ihtiyaç sahiplerinden erzak alacak olanların listesi şube kapısına asıldı. Yardım dağıtımlarına etaplar şeklinde devam edeceğiz. İlk etapta önceliğimiz yaşlılar ve özürlüler olarak belirlendi” dedi.
HEDEF İLK 5
Kızılay Çorlu Şubesi girişinde asılan listelerde ismi bulunanların müracaat ederek erzak paketlerini alabileceklerini dile getiren Selime Dodurka “Geçtiğimiz yıl hayırsever Çorlu halkının katkıları ile Türkiye genelinde Kızılay Şubeleri arasında en çok yardım kolisi toplayan 6. şube olduk. Bu yıl duyarlı vatandaşlarımızın desteği, Kızılay üyeleri ve gönüllülerimizin özverili çalışmaları ile Türkiye genelinde ilk 5 hedefliyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız, Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını istedikleri yardım kolilerini Kipa, Orion ve Carrefour mağazalarından satın alarak aynı mağazalar içerisinde bulunan görevlilerimize, makbuz karşılığı teslim edebilirler. Teslim edilen koliler yine görevlilerimiz tarafından şubemize buradan da ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor” diye konuştu.
 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10