Kapısız şehitlik olur mu?

Terör olaylarının arttığı, zor bir süreçten geçen ve şehit haberlerinin peş peşe geldiği ülkemizde, bu ülke için canını feda eden Mehmetçiklerin kabirlerinin bulunduğu Veliköy Şehitliği&

Çerkezköy 8.08.2012 01:07:00 0
Kapısız şehitlik olur mu?

YÜREK SIZLATIYOR

Çerkezköy Haber - Bu ülkenin bölünmez bütünlüğü, bayrak, millet, vatan, milletin canı, malı ve namusu için canını feda eden şehit Mehmetçiklere saygı gösterilmesi ve yattıkları mekanların en iyi şekilde korunması gerekirken, Veliköy şehitliğinin içler acısı durumu vatandaşların tepkisini çekiyor.

UTANÇ VERİCİ BİR GÖRÜNTÜ
Veliköylü Şehit Jandarma Er İlhan Doyuran’ın kabrinin de bulunduğu Veliköy Şehitliği’nin kapısının bile olmadığını ve şehitliğini bakımsız ve korumasız durumda olduğunu belirten bazı vatandaşlar “Kapısı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındığı iddia edilen mezarlıkta zaman zaman hayvanlar dahi otluyor. Şehitliğimizdeki bu tablo utanç verici bir görüntü” dedi. Şehitliğin böylesine sorumsuzca kaderine terk edilmesine tepki gösteren vatandaşlar, şehitliğin daha düzenli, bakımlı olması ve koruma altına alınması için yetkililere çağrıda bulundu.
 

Haber / Mustafa KOCABAŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10