Gazetecilere iftar

Çorlu, Çerkezköy ve bölgede görev yapan yerel ve yaygın basın kuruluşlarının mensupları, Trakya Medya Mensupları Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine milletve

Bölgede Gündem 8.08.2012 21:44:00 0
Gazetecilere iftar

Çerkezköy Haber - Çerkezköy, Çorlu ve bölgede görev yapan gazeteciler, Trakya Medya Mensupları Derneği'nin Shiva Restaurant'ta düzenlediği iftar yemeğinde buluştu.

KATILIM YOĞUNDU
İftara AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Oktay Çolpan ve Erdoğan Demirci, Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan ve Başkan Yardımcısı Serkan Erçili, CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, MHP İlçe Başkanı Hasan Uzun ve Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu ile davetliler katıldı. İftar yemeğinde bir araya gelen basın mensupları gece boyunca siyaset ve iş dünyası ile ilgili gelişmeler üzerine sohbet etti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10