Taşıyıcıların iftarına yoğun katılım

S.S Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından Turkuaz Restaurant’ta iftar yemeği verildi. Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan S.S ÇerkezkÃ

Çerkezköy 10.08.2012 00:59:00 0
Taşıyıcıların iftarına yoğun katılım
Çerkezköy Haber - S.S Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından protokol üyeleri, kooperatif başkanları ve kooperatif üyeleri için iftar yemeği düzenlendi.
TURKUAZ RESTAURANT'TA DÜZENLENDİ
Önceki akşam Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, Trakya Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifleri Birliği Başkanı Hüseyin Koçan, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Fahdettin Sargın, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Taşıyıcılar Kooperatif Başkanları, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri ile Trakya’da bulunan 24 kooperatifin üyeleri katıldı.
 
MİSAFİRLERİYLE YAKINDAN İLGİLENDİ
S.S Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ile S.S Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri iftar yemeğinde masaları tek tek dolaşarak konuklarla yakından ilgilendi. İlahiler eşliğinde yemeklerini yiyen davetliler, birbirleriyle uzun süre sohbet etme imkanı da buldu.
ARAT KAPIYA KADAR UĞURLADI
İftar yemeğinin sonunda kısa bir konuşma yapan Yılmaz Arat, katılımcılara teşekkür etti. İftar yemeğinin ardından Yılmaz Arat misafirlerini kapıya kadar uğurladı.
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10