Yangınzedelere Ordu yardımı

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu geçtiğimiz hafta Bağlık Mahallesi Çimenli Sokak üzerinde bulunan gecekonduda çıkan yangının ardından eşyaları kullanılmaz hale gelen Aslantür

Çerkezköy 11.08.2012 02:20:00 0
Yangınzedelere Ordu yardımı

Çerkezköy Haber - Bağlık Mahallesi’nde çıkan ot yangınının eve sıçraması nedeniyle eşyaları kullanılamaz hale gelen Aslantürk ailesine yardımlar gelmeye başladı.

 

MUSTAFA ORDU SAHİP ÇIKTI
Çerkezköy’de Bağlık Mahallesi’nde otlarda başlayan ve daha sonra gecekonduya sıçrayan yangında eşyaları kullanılamaz hale gelen Aslantürk ailesine Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu sahip çıktı.
VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
Mustafa Ordu, geçtiğimiz günlerde aileye verdiği eşya sözünü ise yerine getirerek aldığı oturma odası takımı, yatak odası, yemek takımını Aslantürk ailesine teslim etti. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu’ya yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür eden Faize Aslantürk “Kimsenin bize yardım yapmayacağı endişesi taşıyordum. Geçtiğimiz günlerde Mustafa Ordu bize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğunda yardımlarını esirgemeyeceğini söyledi. Bugün onu kapıda gördüğüm zaman verdiği sözü yerine getirdiğini hissettim. Eşyaları partili arkadaşları ile birlikte indirdiler” dedi.
 
DESTEK OLACAĞININ SÖZÜNÜ VERDİ
“Eşim Tayyar Aslantürk ile gerçekten mutluluktan uçuyoruz” diyen Faize Aslantürk “Ben bir şey istemiyorum. Mustafa Ordu bize her zaman destek olacağı sözünü verdi. Eşim Tayyar Aslantürk yangından sonra her gün ağlıyordu. Şimdi ise yüzünün güldüğünü görmek beni ayrı mutlu ediyor” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10