“Kaliteli hizmet bizim onurumuzdur”

Onur Hediyelik Eşya ve Dekorasyon firması dün saat 14.00’da gerçekleştirdiği açılışla ürünlerini Çerkezköylülerin beğenisine sundu.

Çerkezköy 12.08.2012 21:15:00 0
“Kaliteli hizmet bizim onurumuzdur”

Çerkezköy Haber- Onur Hediyelik Eşya ve Dekorasyon, Gazi Osman Paşa Mahallesi Efendioğlu Sokak’ta Çolakoğlu Sürücü Kursu karşısında hizmet vermeye başladı.

İHTİYAÇ OLDUĞUNU GÖRDÜK
Çerkezköy’de hediyelik eşya, dekorasyon ve çeyiz alanında bir eksiklik gözlemlediğini söyleyen Onur Hediyelik Eşya ve Dekorasyon sahibi Turgut Koçer, “Çerkezköy’ün söz konusu ihtiyacını, bugün açılışını yaptığımız bu müessese ile gidermeyi hedefliyoruz. Bundan sonrası Çerkezköy halkının takdir ve beğenisine kalmıştır” dedi. Aynı zamanda evlerin boya, tamirat gibi işlemlerini de yaptıklarını belirten Koçer, “Müşterilerimize tüm bu işlemler için taksit imkanı da sunuyoruz” dedi.
ÜRÜN ÇEŞİDİMİZ OLDUKÇA ZENGİN
İşletme olarak en büyük artılarının zengin ürün çeşitliliği ve uygun fiyat seçenekleri olduğunu söyleyen Koçer, “Özellikle avize çeşidimiz oldukça fazla. Fiyatlarımız piyasanın altında. Açılışa özel fiyatlar belirledik. Kaliteli ürün ve hizmet bizim onurumuzdur” dedi. Açılış kurdelesini kesen Turgut Koçer, yeni dükkânlarının tüm Çerkezköy için hayırlı olmasını temenni etti. Açılışta davetlilere ve müşterilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.   
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10