“Onlar sayesinde rahatça iftarımızı açıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Belde Teşkilatı, önceki gün verdiği iftar yemeği ile CHP ilçe yönetimi ve partililerle bir araya geldi.

Çerkezköy 14.08.2012 01:45:00 0
“Onlar sayesinde rahatça iftarımızı açıyoruz”

Çerkezköy Haber - Kapaklı eski Belediye Binası yanındaki parkta düzenlenen iftar yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de katıldı.

DOSTLUĞUMUZU ARTTIRMAK İÇİN ÇABALAMALIYIZ     
Ramazan Ayı’nın 24. gününde Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Belde Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, “Ramazan Ayı, birbirimizle sevgimizi, üzüntümüzü paylaştığımız, manevi duyguların yoğun olduğu bir aydır. Ramazan’da birlikteliğimizi ve dostluğumuzu arttırmaya gayret etmeliyiz” diye konuştu.
RAMAZAN KARDEŞLİK BAĞINI GÜÇLENDİRİR
CHP Kapaklı Belde Teşkilatının düzenlediği iftar programının, insanlar arasındaki kardeşlik bağını arttıracak, birlik ve beraberliği güçlendirecek bir etkinlik olduğunu ifade eden Köprülü, iftar organizasyonunun düzenlenmesinde emeği geçen başta CHP Kapaklı Belde Başkanı Kenan Seçkin olmak üzere herkese teşekkür etti.
SIKINTILI GÜNLERDEN GEÇİYORUZ
İftarların, manevi ihtiyaçların giderildiği ve dini vecibelerin yerine getirildiği bir ortam olduğunu belirten Köprülü, “Bu nedenle burada siyasi bir konuşma yapmayacağım. Fakat herkesin de bildiği gibi bu aralar sıkıntılı günler yaşıyoruz. Şehitler veriyoruz. Bu vatan için canını veren şehitlerimizin ruhu önünde saygı ile eğiliyorum. Onlar sayesinde bugün rahatça iftarımızı açıyoruz” dedi.  
   
KATILIM YOĞUN OLDU
CHP Kapaklı Belde Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Kapaklı belde Başkanı Kenan Seçkin’in yanı sıra, CHP İl Genel Meclisi Başkanvekili Sami İkizler, CHP İl Genel Meclis Üyesi M. Zeki Gürcün, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Doğrukalp, CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi, CHP Kapaklı Belde Yönetimi, Kapaklı Cumhuriyet Mahalle muhtarları ve çok sayıda partili katıldı. 
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10