Sağlık Merkezi’nde su baskını

Çerkezköy’de önceki gün etkili olan yağmur nedeniyle kanalizasyon boruları tıkanan Fevzipaşa Aile Sağlık Merkezi, dün sabah bir anda sular içinde kaldı. Su içinde kalan binayı doktorlar, hizmetliler ve b

Çerkezköy 14.08.2012 02:07:00 0
Sağlık Merkezi’nde su baskını

Çerkezköy Haber- Fevzipaşa Aile Sağlığı Merkezi, dün sabah saatlerine doğru patlayan logar nedeniyle sular içinde kaldı. Merkezdeki eşyalar ve malzemeler doktorlar ve belediye ekipleri tarafından dışarıya taşınarak, sağlık merkezi temizlendi.

BAKIMLAR YAPILMIYOR
Çerkezköy’de önceki gün etkili olan yağmur sıcaktan bunalan birçok vatandaşın yüzünü güldürürken birtakım aksiliklere de yol açtı. Yağan yağmur ile kanalizasyon boruları tıkanan Fevzipaşa Aile Sağlık Merkezi’nin dün sabah logarı patlayınca bina su içinde kaldı. Sabah mesai saatinin başlamasıyla sağlık merkezine gelen çalışanlar binayı o halde görünce yardım için belediye ekiplerine haber verdi. Belediye’den gelen ekipler, sağlık merkezi doktorları ve hizmetliler iş birliği ile binadaki eşyaları ve malzemeleri dışarıya taşıyarak sağlık merkezini temizlemeye başladılar. Belediye ekipleri ise gerekli bakımların zamanında yapılmadığından ve tedbirlerin alınmadığından şikayetçi oldular.
 

Haber / Pınar KORKMAZ - Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10