Kırklarelispor kampı için Kartepe'ye kurdu

Bu sene beyaz grupta mücadele edecek olan Yeşil Beyazlı temsilcimiz Kırklarelispor 2.etap kamp çalışmaları için 24 futbolcu, teknik ekip ve kafile sorumlusu, Bahadır Sucuoğlu ile birlikte Kocaeli Kartepe'ye hareket etti.

14.08.2012 22:09:00 0
Kırklarelispor kampı için Kartepe

Kampa hareket etmeden önce Kırklarelispor Başkanı Volkan Can ve Kafile sorumlusu Bahadır Sucuoğlu ile röportaj yapma imkânı bulduk. Sucuoğlu bizlere şunları söyledi "Geçen seneki gibi bu senede Kar tepe'yi tercih ettik. Burası her ne hikmetse bize takım olarak uğurlu geliyor. Takım olarak buranın uğurlu olduğuna da inanıyoruz. Kartepe'deki çalışma ortamı gerçekten çok güzel. Bildiğiniz gibi Türkiye'deki birçok takımda bu bölgeyi tercih ediyor. Gerçi uğur falan diyorum ama takımda uyum çok önemli geçen seneki kadromuzu neredeyse tamamına yakınını koruduk. Birkaç transferde yaptık. Kısacası güç kaybetmedik güç kazandık. Kamp döneminden sonra tüm arkadaşlarımız hazır hale gelecekler. Yeni transferlerimiz uyum problemini iyi atlattılar ve iyi çalışıyorlar. İlk etabı bildiğiniz gibi ilimizde kendi stadımızda yaptık. Güç, kondisyon ve koordinasyon üzerine oldu buradaki çalışmalar. 2.Etapta ise daha çok taktiksel çalışmalar yapılacak. Kartepe'deki çalışmalarımız 8-9 gün sürecek" dedi. 

“RAPOR DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDECEĞİZ”

 

Daha sonra Kırklarelispor Başkanı Volkan Can şunları söyledi: "Takımımızı hayırlısı ile yolcu ettik. İlk etap çalışmalarında fazla bir sorunumuz olmadı. Yeni gelen üç tane futbolcumuz oldu. Arkadaşların hiçbir problemi olamadı çok şükür. Çoğu çalışmayı seyretme imkânım oldu. Ben şahsen takımımızın durumunu beğendim. Daha önceleri de söylemiştim Kırklarelispor'da transfer bitmez. Bitmeyecekte 2.etap çalışmaları sonrasında teknik ekibimizin raporları doğrultusunda hareket edeceğiz. Ligin başlamasına bir ay gibi bir süre var. Bu zaman içerisinde takım yüzde yüz hazır olacaktır. Beklentilerimiz bu yönde. Bu sene lig zorlu olacak. Bizde artık hedef takım halindeyiz. Bizi dışarıdaki takımlar artık tanımaya bilmeye başladı. Bir düşünün Beşiktaş maçını seyretmeye ilk hafta oynayacağımız Denizli Belediyesi ile oynayacağız için yetkilileri bizi setretmeye geliyor.  Ama gün geçtikçe güçleniyoruz. Hedefimiz her zaman belli, üst sıralarda yer almak. Birkaç daha güçlü sponsorlarımız olsa Kırklarelispor'umuz çok faklı yerlerde olur. Ama şuna inanıyorum bizler zamanla bu durumları da aşacağız. Bu kadar dar bir bütçe ile bunları yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Yeter ki takımımız ve futbolcu kardeşlerimiz yüreklerini ortaya koysunlar. Biz onların her istediğini yapmaya çalışırız. Bu arada bir kez daha Kırklareli Üniversitesi'ne sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum. Kamp yapacağımız yere bizi götürecek otobüsü kendileri bizlere tahsis etti. Bugüne kadar hep yanımızda oldular. Onlara bir kez daha teşekkür ediyoruz. Kafileye Başkan olarak yönetici arkadaşlarımızdan Bahadır Sucuoğlu'nu gönderdik önümüzdeki günlerde gidip belki birkaç gün onların yanında olabilirim. Bizlerin en büyük korkusu futbolcu arkadaşlarımızın sakatlanması olur. Onlar hem bizim için hem kendileri için hem de tüm Kırklareli için kendilerine dikkat etmek zorundalar. İşleri hiçte kolay değil. Çok çalışıyorlar. Ama bu işin böyle bir yönü de mevcut. Futbolcuysan kendine çok dikkat etmek zorundasın. Çünkü ekmek parasını buradan kazanıyorlar. Sadece kendilerine karşı sorumlulukları yok. Burada bulunan herkese tüm Kırklareli halkına karşı sorumlulukları bulunmakta" dedi.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10