Demokrasiye ve milli iradeye en büyük saygısızlık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, terör şiddeti ile ülkeyi ayrıştırmayı düşünenlerin sonunun hüsran olacağını söyledi.

Çorlu 14.08.2012 22:11:00 0
Demokrasiye ve milli iradeye en büyük saygısızlık

Çerkezköy Haber -  Abdulkadir Aksu, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftara katılmak üzere Çorlu’ya geldi. Çorlu Cumhuriyet Meydanı'nda verilen toplu iftara Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu'nun yanı sıra, İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, Tekirdağ Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve yaklaşık 8 bin vatandaş katıldı.

İLERİ DEMOKRASİ SEVDAMIZDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ
İftar sonrasında bir konuşma yapan Abdülkadir Aksu, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasına değinerek “Umarız ki en kısa zamanda bu milletvekilimiz serbest bırakılır. Bakınız terör örgütü canlara kıydığı gibi milletin iradesine, milli iradeye, demokrasiye de en büyük saygısızlığı yapmıştır. Ben bu olayı da nefretle, şiddetle kınıyor, lanetliyorum. Ancak bölücü terör örgütü şunu unutmamalıdır. Bizim demokratikleşme süreçlerimizi, her ne kadar sabote etmeye yönelik, içimizi acıtan, yüreğimizi kanatan, kalleşçe ve insanlık onuru ile bağdaşmayan eylemlerde bulunsa da, biz demokratikleşme sevdamızdan, ileri demokrasi sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Terör şiddeti ile bizi ayrıştırmayı düşünenlerin sonu hüsran olacaktır. Bugün burada sizlerin huzurunda tüm samimiyetimle bu terör belasını lanetlemek istiyorum. Yüce Mevlama şükürler olsun ki, bu ülkede bizleri birbirimize sarsılmaz kardeşlik bağları ile sevgiyle muhabbetle bağlamıştı” dedi.
 
BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ
Aksu, iftar yemeğinin ardından beraberindeki partililerle birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Başkan Baysan, Aksu’ya üzerinde Çorlu Belediyesi logosunun yer aldığı kahve fincanı setini hediye etti. Baysan, “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır’ derler. Bizi hep hatırlamanız için kahve fincanı setini takdim ediyorum” dedi. Çorlu’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Abdülkadir Aksu da Başkan Baysan ve ekibine başarılar diledi.
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10