Emniyette görev değişimi

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde 2 yılı aşkın görev yapan emniyet müdür yardımcısı Murat Tabak, Saray Emniyet Müdür Yardımcılığı'na atandı.

Çerkezköy 15.08.2012 21:44:00 0
Emniyette görev değişimi
 4. Sınıf Emniyet Müdürü olan Murat Tabak’ın Ramazan Bayramı sonrası Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ilişkisinin kesileceği öğrenildi.
 
TABAK’IN YERİNE KAYAOĞLU
Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Tabak’ın yerine ise, Bitlis’ten 4. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Kayaoğlu tayin edildi. Kayaoğlu’nun Ramazan Bayramı’ndan sonra göreve başlaması bekleniyor. Tayin dönemi dolayısıyla personel sayısının şu aşamada kesin belirlenemediği ilçe emniyet müdürlüğünde 200’ün üzerinde emniyet mensubunun görev yaptığı öğrenildi.
 
1 AMİR, 1 BAŞKOMİSER GELİYOR
Kısa bir süre önce Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü’nde görevine başlayan Emniyet Amiri Fatih Bölükoğlu’nun yanı sıra bir emniyet amirinin daha 1 aylık süreçte Hakkari’den gelerek Çerkezköy’de göreve başlayacağı belirtildi. Ayrıca 10’a yakın komiser yardımcısının görev yaptığı Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bir Başkomiser’in daha göreve başlayacağı ifade edildi. Beklenen tayinlerin sona ermesiyle birlikte emniyet müdürlüğündeki personel sayısının ve görev dağılımlarının netleşeceği belirtildi.
 
Haber / Mustafa KOCABAŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10