‘Çorlu’da yaşam’ fotoğraflarla anlatılacak

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası; Çorlu'da sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamdan fotoğraf karelerinin yer alacağı, Çorlu'nun doğal ve kültürel değerlerini tanıtmayı amaçlayan 'Çorlu’da yaşam'

Çorlu 16.08.2012 21:24:00 0
‘Çorlu’da yaşam’ fotoğraflarla anlatılacak

BİR İNCİ TANESİ DAHA EKLEYELİM

Çerkezköy Haber - Yarışma ile ilgili açıklama yapan Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu, Çorlu’nun kozmopolit bir liman olduğunu belirterek “Çorlu'nun nüfusu; sanayisi ve ticareti ile paralel olarak günden güne artan ve içerisinde her türlü kültürü barındıran mozaik bir kenttir. Bölgemizin doğal ve kültürel değerlerini tanıtmayı amaçlayan sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamdan fotoğraf karelerinin yer alacağı yarışmamız kapsamında, Trakya'nın İncisine fotoğraflarımızla bir inci tanesi daha ekleyelim. Çorlu Fotoğraf Arşivi; geçmişimizi, bugünümüzü ve geleceğimizi oluştursun” dedi.

SON KATILIM 31 EKİM
Yarışmaya katılım koşulları ile ilgili de bilgi veren Güleroğlu, yarışmanın Çorlu TSO çalışanları ile geçici kurul üyeleri ve birinci derecede yakınların dışında tüm amatör/profesyonel fotoğrafçılara açık olduğunu ifade ederek, yarışmaya son katılım tarihinin 31 Ekim olduğunu söyledi. Güleroğlu, yarışmada birinciye 4 bin TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye bin TL ve 3 adet 500 TL'lik Mansiyon ödülü verileceğini belirtti.
 
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10