Tahsilat birimi bayramdan sonra hizmette

Çerkezköy Belediyesi Nikah Salonu’nun Tahsilat Birimi olarak yeniden düzenlenme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, bayramdan sonra Tahsilat işlemler

Çerkezköy 16.08.2012 21:43:00 0
Tahsilat birimi bayramdan sonra hizmette

Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, Nikah Salonu’nun tahsilat birimi olarak yeniden düzenlenmesi çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi.

60 SANDALYE KONULDU
Çalışmaların Temmuz ayı ortalarında başladığını anımsatan Bilgin, “9 vezne ve su servisi bankoları yeni yere monte edildi. Güvenlik kameraları yerleştirildi. Bekleme alanı 60 sandalye konularak genişletildi. Ağ bağlantıları kuruldu. Bayramdan sonra Tahsilat birimi ve Su Servisi birimi yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak” dedi.
 
 
NUMARATAJ MAKİNESİ ALINACAK
Yeni bölümde yalnızca numarataj makinesinin eksik olduğunu söyleyen Bilgin, “Vatandaşlarımız numarataj makinesinden sıra alacaklar. Böylelikle kendilerine sıra gelene kadar başka işlerini de halletme şansına sahip olacaklar. Hizmet Binası içinde mevcut su servisi ve tahsilat birimlerinin taşınmasının ardından boş kalacak olan alanda da önümüzdeki günlerde başka bir birim hizmet vermeye devam edecek” dedi.
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10