Kapaklı’da bayram dolu dolu yaşandı

Kapaklı’da belediye yöneticileri ve vatandaşlar bayramın ilk günü bayramlaştı.

Çerkezköy 21.08.2012 20:39:00 0
Kapaklı’da bayram dolu dolu yaşandı

Çerkezköy Haber -  Belediye Meclis Salonu’nda saat 11.00’da düzenlenen bayramlaşmada vatandaşlarla tek tek tokalaşarak onların bayramını kutlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bayramlaşmada gelen çocuklara da harçlık dağıttı. Yoğun katılımın olduğu bayramlaşma saat 12.30’a kadar devam etti.

KATILIM YOĞUN OLDU
Bayramlaşmaya Kapaklı Belediye Başkanı İrfan mandalı, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Serat, Aziz Özkan, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Doğaç, Osman Aşık, Atatürk Mahallesi Muhtarı Bilal Tokuç, Kapaklı Belediyesi İtfaiye Müdür Vekili Soydan Bakaç, Belediye Zabıta eski Amirleri Recep Küçük ve Remzi Koç, Kapaklı Belediyesi personelleri ve vatandaşlar katıldı.
 
 
HASTANE VE EMNİYETİ ZİYARET ETTİ
Belediyede düzenlenen bayramlaşmanın ardından Başkan İrfan Mandalı belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin Kapaklı’daki birimini ziyaret ederek hastanedeki hastalar, hasta yakınları ve personellerle bayramlaştı. Başkan Mandalı ve beraberindekiler, hastane ziyaretinin ardından Kapaklı Polis Merkezi’ni ziyaret ederek polislerin bayramını kutladı.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10