“Yeni oluşumda güzel bir yerde oluruz”

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, belediye çalışanları ve halkla bayramlaştı. Bayramın ilk günü 12.00 ile 15.00 saatleri arasında düzenlenen bayramlaşma töreninde Başkan Faruk Korkmaz’

Çerkezköy 21.08.2012 20:39:00 0
“Yeni oluşumda güzel bir yerde oluruz”

Çerkezköy Haber - Kızılpınar Belediyesi’nde bayramın ilk günü düzenlenen bayramlaşmada tüm belediye personellerinin ve vatandaşların bayramını kutlayan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

SİZLERLE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM
12.00-15.00 saatleri arasında düzenlenen bayramlaşmada konuşan Başkan Korkmaz, Ramazan Bayramı'nın ilk gününü vatandaşlarla birlikte kutlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Kendisiyle bayramlaşmaya gelen çocuklara da harçlık dağıtan Korkmaz, “Toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların arttığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği Ramazan Bayramı’nda burada sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Hepinizin sağlık ve huzur içinde esenlikli bir Ramazan Bayramı geçirmenizi diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ramazan Bayramınız mübarek olsun” dedi.
 
 
UMARIM GÜZEL BİR YERDE YER ALIRIZ
Başkanlık makamında düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından Kızılpınar’da bulunan sivil toplum örgütlerini, dernekleri ve esnafı dolaşan Başkan Faruk Korkmaz, “Göreve başladığımız günden bu yana Kızılpınar’a en iyi hizmeti vermeye çalışarak birçok eksiğimizi tamamladık. Yapımı yeni tamamlanan ve geçici kabulü yapılan Kızılpınar Endüstri Meslek Lisesi’ne kurucu müdür atandı ve lisemiz kayıt almaya başladı. Beldemizde iki lisemiz var. Dışarıdan gelen öğrencilerle daha da kalkınacağız. Tekirdağ Büyükşehir olunca bizler de umarım bu yeni oluşumda güzel bir yerde oluruz” dedi.
 
 

Haber / Pınar KORKMAZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10