Çerkezköy’e Amerikalı gelin

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya’nın amcasının oğlu İlyas Çetinkaya, Amerika’da tanıştığı Tera Lupton ile dünya evine girdi.

Çerkezköy 21.08.2012 20:40:00 0
Çerkezköy’e Amerikalı gelin

Çerkezköy Haber - Çerkezköy’ün tanınan simalarından Halime-Mustafa Çetinkaya çiftinin oğulları Makine mühendisi İlyas Çetinkaya, hayatını Amerikalı Tera Lupton ile birleştirdi.

NEW YORK’TA BAŞLAYAN AŞK
Tera Lupton ile geçtiğimiz yıl eğitim için gittiği New York’ta tanışan İlyas Çetinkaya, Dallas’ta düzenlenen söz ve nişan törenlerinin ardından önceki akşam Çerkezköy’de gerçekleştirilen düğün ile hayatını Amerikalı Psikolog Tera Lupton ile birleştirdi. Önceki akşam Beylice Düğün Salonu’nda düzenlenen düğünde gelinin anne babası Tammy-James Lupton ve damadın anne babası Halime-Mustafa Çetinkaya davetlilerle yakından ilgilendi.
 
DUVAR SAATİ HEDİYE ETTİLER
Yoğun katılımın olduğu düğün töreninde gelin ve damadın okul arkadaşları genç çifte Türk bayrağı ve çiftin fotoğrafı ile Amerikan bayrağı ve çiftin fotoğrafının yer aldığı iki duvar saati hediye etti. Beylice Düğün Salonu yetkilileri de genç çifte Türk bayrağı hediye etti. Tera Lupton ve İlyas Çetinkaya çifti gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenirken, aileleri, arkadaşları ve yakınları da genç çiftin mutluluğunu paylaştı. Tera Lupton ve İlyas Çetinkaya çiftinin New York’a yerleşeceği belirtildi.
 
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10