Polise linç girişimi

Edirne'de, 'uyuşturucu madde satmak' suçundan hakkında tutuklama kararı verilen G.E.'yi yakalamak isteyen 2 polis memuruna karşı çıkan mahalleli, polislere saldırdı.

Bölgede Gündem 22.08.2012 22:48:00 0
Polise linç girişimi

Çerkezköy Haber - Takviye ekiplerin gelmesiyle saldırganlar kaçarken, yaralanan polis memurları Mahmut Mengiloğlu ve Cenk Yıldız hastaneye kaldırıldı.

VATANDAŞLAR POLİSLERE SALDIRDI
Olay, dün saat 15.00 sıralarında Gazimihal Mahallesi Yeni Yol Sokak'ta meydana geldi. Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli sivil polis memurları Mahmut Mengiloğlu ve Cenk Yıldız, hakkında 'uyuşturucu madde satmak' suçundan tutuklama kararı bulunan G.E.'yi sokakta görünce, polis kimliklerini göstererek gözaltına almak istedi. Bunun üzerine mahalle bir anda karışırken, G.E. ile akrabaları ve çok sayıda mahalle sakini polis memurlarına, tekme-tokat saldırdı ve buldukları kiremitleri fırlattı.
 
POLİSLER HASTANEYE KALDIRILDI
Polis memurlarının saldırıya uğradığını gören bazı vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine takviye ekipler sevk edildi. Takviye ekiplerinin geldiğini gören saldırganlar ve hakkında tutuklama kararı bulunan G.E. kaçtı. Yaralanan polis memurları gelen ambulanslarla Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Takviye gelen polis ekipleri mahalle sakinlerine, polis memurlarına kimin saldırdığını sordu. Hiç kimse polisin bu sorusuna cevap vermedi. Ekipler, yaklaşık 20 kişi olduğu tahmin edilen saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
 
 

Haber / Cihangir ARIK

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10