Sivas Valisi Kemelek, görevine başladı

Valiler Kararnamesi ile Tekirdağ Valiliği'nden Sivas Valiliği'ne atanan ve Tekirdağ’dan törenle uğurlanan Zübeyir Kemelek, Sivas’taki görevine başladı.

Tekirdağ 22.08.2012 23:14:00 0
Sivas Valisi Kemelek, görevine başladı

ÖNEMLİ İLLERDEN BİRİ

Çerkezköy Haber - Vali Kemelek için Valilik önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene, Vali Yardımcıları İsmail Koşum, Veysel Çiftçi, Vefa Kaya, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve il protokolü katıldı. Polis tören mangasını selamlayan Kemelek, törene katılanlarla da tokalaştı. Vali Kemelek, Vali Doktor Hasan Canpolat Toplantı Salonu'nda yaptığı konuşmada, “Sivas geçmişten bugüne kadar, tarihiyle ve coğrafyasıyla Selçuklular ve Osmanlılar döneminde de önem arz eden iller arasında” dedi. Sivas'ın geniş bir alanı kapladığını belirten Kemelek, bu nedenle sorunların da fazla olduğunu söyledi.

HASSAS DENGEYİ KORUMAK LAZIM

Halkın, huzur, güvenlik ve barış içerisinde yaşamını sürdürmesini sağlamanın yapılması gereken en önemli görev olduğunu ifade eden Kemelek, “Bizim görev ve yetki çerçevemizi kanun belirliyor. Ama bu yetkileri kullanırken devlet vatandaş arasındaki hassas dengeyi de korumak lazım. Hem vatandaşa sevgi ve şefkatle yaklaşmak hem de devletin saygınlığına toz kondurmamak gerekiyor. Bu hassas denge üzerinde hizmet etmeye çalışacağız” dedi.

SİVAS’IN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Sivas'ın kalkınması için çalışacağını ifade eden Kemelek, “Devam eden yatırımların bir an önce sonuçlanması için gayret göstereceğiz” dedi.
 
 

Haber / Gökhan TEKER

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10