Vatandaş polise yardımcı olmalı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti.

Çerkezköy 24.08.2012 20:08:00 0
Vatandaş polise yardımcı olmalı

Çerkezköy Haber - Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya iade-i ziyarette bulundu. Önceki gün gerçekleşen ziyarette Kocabıçak, Başkan Mandalı’dan belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Sohbetin ardından Mandalı, Kocabıçak'a yeni belediye hizmet binasını gezdirdi.

POLİS TEŞKİLATININ ÖNEMİ ARTTI
Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, polis teşkilatının kuruluşundan bu yana millete çok önemli hizmetlerinin olduğunu ifade ederek “Özellikle son yıllarda polis teşkilatının Türkiye’deki önemi arttı. Toplumun huzur, barış ve refah içerisinde yaşamasını temin eden emniyet teşkilatı demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Son dönemde gerçekleştirilen çalışmalar Türkiye açısından heyecan verici. Emniyet teşkilatının sevgi ve güvene dayalı anlayışla hizmet etmesi toplumun takdirini kazanmaktadır” dedi.
 
 
VATANDAŞ-POLİS EL ELE
Toplumun güvenliğinin teminatı olan polis teşkilatına yardımcı olunması noktasında vatandaşlara da büyük görevler düştüğünü ifade eden Mandalı “Polisimizin görevini daha etkin yapabilmesi için vatandaşlarımızın da daha duyarlı olması gerekiyor. Çevrelerinde gördükleri herhangi olumsuz bir olayı derhal emniyet mensuplarına bildirerek onlara yardımcı olmaları gerekiyor. 155’in aktif olarak kullanılması emniyet görevlilerinin işlerini daha hızlı yapmalarına yardımcı olacaktır” diye konuştu.
 
 
TÜM KURUMLARLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ
İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak da “Huzur ve güvenlik için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olacağız. Ben bu işi bir bayrak yarışı olarak görüyorum. Bizden önceki müdürümüzün göndere astığı bayrağı daha da yukarı taşımak için çalışacağız. Huzur ve güvenlik için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız” dedi.
 

Haber / Cihangir ARIK

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10