Bir ‘ucube’ benzetmesi de Dönmez’den

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kars’taki insanlık anıtı ve Karacaahmet Mezarlığı yanındaki cem eviyle ilgili yaptığı “ucube” benzetmeleri hala akıllardayken, bir ucube benzetmesi de CHP ?

Çerkezköy 26.08.2012 22:47:00 0
Bir ‘ucube’ benzetmesi de Dönmez’den

Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi, ilçede hizmet veren taksi duraklarının belli bir standarda getirilmesi için çalışmalarını sürdürürken, Saat Kulesi, Dekoratif Hizmet Mobosu Temini işi 359 bin TL sözleşme bedeli ile As Beton firmasına ihale edilmişti. Firmanın 4 taksi durağı ve 2 muhtarlık binası mobosunun yapım çalışmalarını yapacağı belirtilmişti.

 

RENGİ DE BOZUK, TİPİ DE

Çalışmalar devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, Çerkezköy Belediyesi tarafından Belediye meydanında yaptırılan taksi duraklarına tepki gösterdi. Belediyenin yeni yaptığı taksi durakları mobolarının renginin ve tipinin bozuk olduğunu savunan CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez “Nereden buldu bu ucubeleri? Taksi durağının rengi yeşil. Neden kırmızı yapmıyorlar? Yaptıkları yapıtın rengi de bozuk, tipi de bozuk” eleştirisini yaptı.

 

BAŞBAKAN’IN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Metin Dönmez’in bu eleştirisi, Başbakan’ın “Hasan Harakani'nin türbesinin yanına bir ucube koymuşlar, garip bir şey dikmişler” ve Karacaahmet Mezarlığı yanındaki cem eviyle ilgili olarak "O cem evi bir ucube olarak yapıldı orada. Hala kaçaktır. Ruhsatı yoktur. Karacaahmet Türbesi'nin yanında ucube olarak durur" sözlerini akıllara getirdi.

 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10