Tekirdağ’ın kalkınmasına katkı sağlayacak

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Yönetimi İl Jandarma Alay Komutanlığı,nı İl Emniyet Müdürlüğü'nü ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Tekirdağ 28.08.2012 07:01:00 0
Tekirdağ’ın kalkınmasına katkı sağlayacak

HUZUR VE GÜVENLİK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

Çerkezköy Haber - İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Tekirdağ’da yaşayan vatandaşların zor zamanlarında başlarına gelen olaylarda komutanın yardım ve destekleri konusunda ricalarının olabileceğini belirtirken, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan da halkın huzur ve güvenliği için her şeyi yapacaklarını söyledi.
 
VATANDAŞLAR DA ÖNLEM ALMALI
CHP’liler İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’ı da ziyaret etti. Ziyarette, Tekirdağ’daki asayiş ve güvenlik sorunlarının İstanbul’un etkisinde olduğu, daha ziyade polisiye olayların göç alan ilçelerde yoğunlaştığı, hırsızlık olaylarının organize ekipler tarafından yapıldığı, olaylara sebep olanların emniyet müdürlüğü personelince kısa sürede yakalandığı belirtilerek, halkın özellikle lüks arabalarda elektronik eşyalarına yönelik hırsızlık olaylarına maruz kalmaması için gerekli önlemleri almalarının doğru olacağı ifade edildi. Ayrıca, Tekirdağ Büyükşehir olurken, Eskişehir gibi başarılı illerin örnek alınması ve bu yönde çalışmalar yapılmasının yararlı olacağı belirtildi. İl Başkanı Palabıyık Ali Yılmaz ve personellerine teşekkür etti.
 
 
SORUNLARIN AŞILABİLMESİ İÇİN BÜYÜKŞEHİR ŞART
CHP’li heyet son olarak Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Heyet, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Meclis Başkanı Mustafa Özden ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette, organize sanayi bölgelerinde yapılan çalışmalar ve özellikle Muratlı Islah Sanayi Bölgesi planlarının bugünkü durumu üzerinde ayrıntılı olarak durulurken, yapılan bu çalışmaların Tekirdağ’ın ekonomik yönden kalkınmasına katkıda bulunacağı belirtildi. Tekirdağ limanları ve iskelesi üzerinde yapılacak düzenlemelerin de Tekirdağ’ın ticari hayatına büyük katkısının olacağı belirtilerek, OSB’ler ile limanlar ve deniz ulaşımının sanayicilere de ekonomik güç katacağı gerçeği düşünülürse Tekirdağ’ın bu sorunları aşabilmesi için Büyükşehir olması gerektiği vurgulandı.
 
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10