Genç Fm ailesine gelin geldi

Çerkezköy’de yayın yapan Genç Fm’in sahibi Hakan Kayacan hayatını Nevin-Erdoğan Şentürk çiftinin kızı Ebru Şentürk ile birleştirdi. Çiftin Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen düğÃ?

Çerkezköy 28.08.2012 08:28:00 0
Genç Fm ailesine gelin geldi
Çerkezköy Haber - Çerkezköy’den bölgeye yayın yapan Genç Fm’in sahibi ve Gülümser (Merhume)-Yalçın Kayacan çiftinin oğlu Hakan Kayacan ile Nevin-Erdoğan Şentürk çiftinin kızı Ebru Şentürk düzenlenen düğün ile dünya evine girdi.
 
NİKAHI ERTEM KIYDI
Önceki akşam saat 20.00’da Turkuaz Restaurant’ın bahçesinde düzenlenen kır düğününe alkışlar eşliğinde gelen Ebru Şentürk ve Hakan Kayacan çiftinin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem kıyarken, gelinin nikah şahitliğini Tuğba Akkaya, damadın nikah şahitliğini de Mehmet Emin Boğaç yaptı. Genç çiftin yeni bir hayata ‘evet’ demesinin ardından nikah şahitleri Boğaç ve Akaya da çiftin evliliğini onayladı. Nikahı kıyan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de genç çifte birlikte ve mutlu bir ömür temenni etti.
 
 
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Nikahın ardından birlikte ilk danslarını eden genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, davetliler de genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Genç çift ve davetliler, düğün için özel kurulan sahnede gerçekleştirilen canlı müzik eşliğinde, ilerleyen saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.
 
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10