Esnaf çocuklarına kolej indirimi

Çorlu’da 2012-2013 eğitim öğretim yılında eğitim hayatına başlayacak olan Aka Koleji ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında indirim protokolü imzalandı.

Çorlu 29.08.2012 00:36:00 0
Esnaf çocuklarına kolej indirimi

ODA İLE AKA KOLEJİ ARASINDA PROTOKOL

 

Çerkezköy Haber - Dün saat 13.30’da Aka Koleji Kurumsal İletişim Müdürü Neşe Sever, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Neşe Sever, Aka Koleji’nin 1999 yılında İstanbul Bahçelievler kampusünde eğitim ve öğretim hayatına başladığını belirterek “Aka Koleji 2012-2013 eğitim öğretim yılında Çorlu’daki kampusünde faaliyete geçti” dedi. Kolejin anaokulu, ilkokul ve ortaokul bölümlerinden oluştuğunu ifade eden Sever, okuldaki sosyal yaşam alanları hakkında da bilgi verdi.

 
ÜYE ÇOCUKLARINA YÜZDE 15 İNDİRİM
Aka Koleji’nde bulunan Güneş ve Uzay Gözlemevi’nin Türkiye’deki ilk ve orta dereceli okullar bünyesinde yer alan birkaç gözlemevinden biri olduğunu ifade eden Sever, gözlemevinde her kademe öğrenciler ve bölge halkı için ücretsiz olarak randevu sistemi ile güneşi, gezegenleri, yapay uyduları, göktaşı yağmurlarını, pek çok gökyüzü cismi be olayını gözlemleme olanağı sunulduğunu söyledi. Aka Koleji ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında imzalanan protokol ile ilgili de bilgi veren Sever, protokol kapsamında odaya kayıtlı üyelerin çocuklarına eğitimde liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim uygulanacağını, odaya kayıtlı üyeler ve yakınlarına Çorlu Aka Koleji uzay ve güneş gözlemevinde randevu alarak ücretsiz olarak gözlem yapma imkanı sağlanacağını, odaya kayıtlı üyeler ve çocuklarına kolej tarafından gerçekleştirilecek olan okul dışı alan organizasyonları, sosyal ve sportif etkinliklere ücretsiz katılma imkanı sunulacağını, okulu okul dışında gerçekleştireceği eğitime yönelik etkinliklerde Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine sosyal ve iletişimsel destek sağlanacağını belirtti.
 
AMACIMIZ EĞİTİMLERİNİ EN ÜST NOKTAYA ÇIKARMAK
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ da amaçlarının üye çocuklarının eğitimlerini en iyi noktaya çıkarmak olduğunu belirterek “Esnaflığın dışında esnaf arkadaşlarımızın ailelerinin eğitimi konusunda da katkı sağlamış olacağız” dedi.
 
 

Haber / Gülveren VATANSEVERPınar KORKMAZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10