Kılınç kayınbiraderini kaybetti

Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç’ın eşi merhum Resmiye Kılınç’ın abisi 83 yaşındaki Rıfat Pekgenç önceki gün Ankara' da hayatını kaybetti. Pekgenç’

Çerkezköy 31.08.2012 03:17:00 0
Kılınç kayınbiraderini kaybetti

Çerkezköy Haber - Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç’ın kayınbiraderi Rıfat Pekgenç  hayatını kaybetti.

 
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Ankara’da tedavi gören ve 83 yaşında hayatını kaybeden bir çocuk babası Rıfat Pekgenç vasiyeti üzerine Çerkezköy’de son yolculuğuna uğurlandı. Ömer Kılınç oğlu Ali, kızı Nil,Rıfat Pekgeç'in oğlu Ömer Pekgenç ile birlikte cenaze namazı öncesi cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Merkez Osmanlı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Rıfat Pekgenç, İstasyon Mezarlığı’nda, 2006 yılında vefat eden kardeşi Resmiye Kılınç’ın yanına defnedildi. 
 
 
SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Pekgenç’i son yolculuğunda Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Gökhan İnce, İl Genel Meclis Üyeleri Zeki Gürcün ve Hasan Karaca, Kılınç ve Pekgenç ailelerinin eş, dost ve akrabaları ile Çerkezköy halkı ve esnafı yalnız bırakmadı. Pekgenç, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
 
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10