Adayı halk seçecek

CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık bazı partililer ile birlikte CHP’li Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı ziyaret etti.

Saray 31.08.2012 20:46:00 0
Adayı halk seçecek

Çerkezköy Haber - CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık bazı partililer ile birlikte CHP’li Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı ziyaret etti.

 

HALKI ESAS ALACAĞIZ

Nazmi Çoban ziyarette yaptığı konuşmada, bundan önceki seçimlerde Saray halkının kendisine ve CHP’ye gösterdiği güven sayesinde göreve geldiklerini belirterek “Çalışmalarımızda her zaman halkı esas aldık. Bundan sonraki seçimlerde de halkı esas alacağız” dedi.

 

PARTİNİN İLKELERİNİN ARKASINDAYIZ

Halka dayanmayan hiçbir çalışma ve anketin içerisinde olmayacaklarını ifade eden Çoban “CHP’nin yapacağı ve yaptıracağı bütün adaylık çalışmalarına saygı duyacağım ve halkın yüzde 60’ının altında hiçbir tercihe destek vermeyeceğim” diye konuştu. CHP İl Başkanı Recep Palabıyık da, bu görüşlere katıldığını belirterek CHP’nin adaylık belirlemelerinde belli ilkelerinin olduğunu belirtti. Bu ilkelere bağlı olarak her üyenin rahatlıkla aday olabileceğini, çok sesliliğin esas olduğu adaylık seçimlerinde halkın kendi adayını belirleyeceğini söyleyen Palabıyık “İl örgütü olarak da bu ilkelerin arkasında olacağız” dedi.

 

Haber / TÜRKER ÖZKAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10