Deplase çalışmalarında sona gelindi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Eğitim-Öğretim ve Yaşam Evi yapım çalışmaları kapsamında Ramazan Bayramı öncesi başlatılan kanalizasyon ve yağmur suyu hattı deplase çalışm

Çerkezköy 2.09.2012 20:56:00 0
Deplase çalışmalarında sona gelindi

Çerkezköy Haber - Vatandaşlar çalışmalar kapsamında kanalizasyon ve yağmur suyu hattının deplasesi esnasında oluşan pis kokudan rahatsızlığını dile getirirken, yetkililer ise güvenlik tedbirleri alınarak yapılan çalışmaların birkaç gün içinde sonuçlanacağını kaydetti.

 
ŞİMDİYE KADAR TAMAMLANMASI GEREKİYORDU
Çalışmalar kapsamında mevcut kanalizasyon şebekesinin açılması sonucu yaklaşık 3 haftadır alandan pis kokular yayıldığını ifade eden çevre esnafı ve mahalle sakinleri, “Çalışmalar çok uzadı. Bayram tatili öncesi başlayan kanalizasyon çalışmalarının şimdiye kadar çoktan bitirilmesi gerekiyordu. 3 haftadır bu pis kokuya maruz kalıyoruz. Buradaki kepçe günde 1-2 saat çalışıyor, günün geri kalan saatlerinde ise çalışmıyor. Çalışmaların bir an önce bitirilmesi için belediyeden bir yetkilinin sürekli bu çalışmaların başında durması mı gerekiyor?” ifadelerini kullandı.
 
 
İTİNALI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ
Her şeyden önce yapılan işin engelli vatandaşların yararına yapıldığının unutulmaması gerektiğini kaydeden Çerkezköy Belediyesi yetkilileri ise, “Geçtiğimiz günlerde benzer bir çalışma yapan ve güvenlik tedbirlerini almayan iki belediye işçisi toprak altında kalmıştı. Hem aynı olayın tekrar yaşanmaması hem de ileride oluşabilecek aksaklıkların önüne şimdiden geçebilmek adına itinalı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
 
 
BİRKAÇ GÜN İÇİNDE SONUÇLANACAK
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Eğitim-Öğretim ve Yaşam Evi yapım alanının eski dere yatağının bulunduğu mevkide yer aldığını ifade eden yetkililer, “Toprakta kayma var. Bu bizim işimizi zorlaştırıyor” dedi. Yetkililer, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı deplase çalışmalarının birkaç gün içinde tamamlanacağını söyledi.  
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10