5 yıldızlı otele görkemli açılış

Tekirdağ şehir merkezinin ilk 5 yıldızlı oteli Ramada Otel, düzenlenen törenle hizmete girdi. Tekirdağ Malkara yolu üzerinde inşası tamamlanan şehir merkezinin ilk 5 yıldızlı otelinin açılışına T

Tekirdağ 2.09.2012 21:43:00 0
5 yıldızlı otele görkemli açılış

11 AYDA TAMAMLANDI

Çerkezköy Haber - Açılışta konuşan otel sahibi Önder Bayraktar, oteli 11 ayda tamamladıklarını ifade ederek “Otelimizi 30 Ağustos gibi önemli bir tarihte hizmete sokmak için arkadaşlarımız canla başla çalıştı. Ülkemiz için önemli bir tarihte açalım istedik. Gece gündüz çalışarak otelimizi bu tarihe yetiştirdik. Otelimizin yapımı esnasında desteklerini esirgemeyen yöneticilere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 
BÜYÜK BİR EKSİKLİK GİDERİLDİ 
Ramada Tekirdağ Oteli ile birlikte Tekirdağ’da 5 yıldızlı otel eksikliğinin giderildiğini belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç da, “Şehrimizde 5 yıldızlı otel ihtiyacı vardı. Yurtiçinden ve yurt dışından gelen misafirlerimizi ağırlamada konaklama ihtiyacı çekiyorduk. Ulusal ve uluslar arası konferans ve panellerde toplantı salonu ihtiyaçlarımız oluyordu. Ramada ile bu eksiklikler giderildi. Bu güzel günde de açılması ayrı bir güzellik.” dedi.
 
 
KONSER İLE SON BULDU 
Tekirdağ Valisi Yerlikaya, Tekirdağ’a bu hizmeti kazandıran Önder Bayraktar’ı kutlayarak “Tekirdağ artık Büyükşehir oluyor. Büyükşehre yakışan bir otel oldu. Şehrimizde bir tane değil birden fazla 5 yıldızlı otel ihtiyacı var. Bu otel ile bunun yolu açıldı. İnşallah ilerleyen zamanlarda diğerleri de yapılır. Otelimiz 11 ay gibi bir zamanda geceli gündüzlü çalışılarak yapıldı. Otelin yapımında ve açılışında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından otel sahibi Erdoğan, Vali Yerlikaya ve Başkan Dalgıç’a plaket takdim etti. Toplu halde kurdele kesilerek otel hizmete girdi. Açılış törenleri Soner Arıca’nın konseri ile son buldu.
 
 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10