BizZ Cafe ve Restaurant Atatürk Caddesi’nde açıldı

İşletmeciliğini Tahsin Tuncer ve Meltem Aran’ın yaptığı BizZ Cafe ve Restaurant, Atatürk Caddesi üzeri, Optimed Hastanesi yanında hizmete açıldı. Tuncer, müşterilerinin nezih, gürültüsüz ve raha

Çerkezköy 4.09.2012 13:58:00 0
BizZ Cafe ve Restaurant Atatürk Caddesi’nde açıldı

 Çerkezköy Haber - BizZ Cafe Restauran, önceki gün saat 18.00’da düzenlenen tören ile Çerkezköylülerin hizmetine sunuldu. BizZ Cafe ve Restaurant ortağı Tahsin Tuncer, cafe açmanın emeklilik projesi olduğunu söyledi.

 
AMACIMIZ: NEZİH VE HUZURLU BİR ORTAM
“Plastik bardaksız, kağıt tabaksız, kutu meşrubatsız” sloganıyla cafeyi açtıklarını ifade eden BizZ Cafe ve Restaurant ortağı Tahsin Tuncer, tüm yiyeceklerin, içeceklerin ve tatlıların evlerde yapılanlar kadar doğal olduğunu söyledi. Fabrikasyon ürünlerden uzak durmayı kendilerine ilke edindiklerini dile getiren Tuncer, “Amacımız Çerkezköylülerin iş yerimizde rahat, nezih ve gürültüsüz bir ortamda eğlenip yemek yiyebilecekleri bir ortam yaratmaktı. Burada müşterilerimize kaliteli, temiz bir hizmet sunacağız. Vatandaşlarımızın aileleri ile rahat ve huzurlu ortamda dinlenmeleri için cafemizde samimi bir ortam oluşturmaya çalıştık ve bunu başardık.” dedi.
 
OSMANLI MUTFAĞINA ÖZEL YEMEKLER OLACAK
Haftanın yedi günü Osmanlı Mutfağına özel yemekler yapacaklarını söyleyen Tuncer, “Yemekleri ortağım Meltem Aran kendi elleriyle yapacak. Bununla birlikte özel günlerde küçük çaplı organizasyonlarda müşterilerimize canlı müzik eşliğinde hizmet sunarak aile ortamı içinde eğlenebilmeleri için çaba sarf edeceğiz.” dedi. 
 
 

Haber / Pınar KORKMAZ - Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10