En iyi yatırım eğitime yapılan yatırımdır

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılı için 5 Eylül'den itibaren üniversite öğrencilerinin burs başvurularının alınmaya başlanacağı belirtildi. Başvuru i?

Çorlu 4.09.2012 20:43:00 0
En iyi yatırım eğitime yapılan yatırımdır

 Çerkezköy Haber- Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu, şartlar kapsamında, 4 yıllık üniversite öğrencilerine burs verileceğini belirterek, Çorlu TSO'nun her zaman eğitim ve öğretimin yanında yer aldığını kaydetti.

 

ŞARTLARA UYMAYANIN BAŞVURUSU ALINMAYACAK

Yeni eğitim sezonunda, 4 yıllık üniversite öğrencisi veya 4 yıllık üniversiteye girmeye hak kazanmış öğrencilere burs vereceklerini de belirten Güleroğlu, Çorlu TSO'nun belirlediği şartlar dahilinde odadan temin edilecek evraklar ile müracaatların yapılabileceğini ifade etti.

Eğitime yapılmış desteğin en iyi yatırım olduğunu dile getiren Güleroğlu, “Burs için aranan şartlar arasına, 4 yıllık üniversiteye girmeye hak kazanmış ya da öğrencisi olmak, bir önceki döneme ait derslerden geçmiş olmak, başka bir kurumdan burs almıyor olmak, ailenin, Çorlu veya Çorlu'nun köylerinde ikamet ediyor olması yer alıyor. Ayrıca, bu şartlara uymayanların başvuruları kabul edilmeyecek.” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10