Orion AVM alev alev

Çorlu’da bulunan Orion Alışveriş Merkezi’nde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çorlu 8.09.2012 18:33:00 0
Orion AVM alev alev

Çorlu’da bulunan Orion Alışveriş Merkezi’nde saat 18.30 sıralarında yangın çıktı. Bir süredir kapalı olan sinema salonunun üst kısmında yapılan tadilat dolayısıyla çıktığı tahmin edilen yangın, alışveriş merkezinde ve çevresinde bulunan vatandaşlar arasında korku yarattı. İhbar üzerine olay yerine gelen Çorlu Belediyesi’ne ait itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ederken, bazı çevre ilçe ve belde itfaiye ekiplerinden de destek istendi. Yangında, ilk edinilen bilgilere göre 1’i güvenlik görevlisi 2 kişi dumandan etkilendi.

 

2 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

 

Saat 18.30 sıralarında alışveriş merkezinin sinema bölümünde çıkan ve kısa sürede diğer mağaza bazı mağaza ve dükkanlara da sıçrayan yangın Tekirdağ Belediyesi, Çorlu Belediyesi, Veliköy Belediyesi, Sultanköy Belediyesi, Silivri Belediyesi ile bazı çevre ilçe ve belde itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınabildi.

 

SOĞUTMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da yangın yerinde, söndürme çalışmalarını takip etti. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekiplerinin alışveriş merkezinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangınla ilgili Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı başkanlığında kriz masası oluşturuldu. Soğutma çalışmalarının ardından yangının çıkış nedeniyle ilgili geniş kapsamlı çalışma yapılacağı ve hasarın tespit edileceği ifade edildi.

 

Haber / Salihcan YILDIRIM - Recep KARAGÖZ

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10