Teröre lanet, şehitlere saygı

Tekirdağ Alperen Ocakları üyesi bir grup, son terör saldırılarında ve cephanelik patlamasında şehit düşen askerler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Tekirdağ 9.09.2012 23:06:00 0
Teröre lanet, şehitlere saygı
ŞEHİTLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI
Grup üyeleri gıyabi cenaze namazının ardından terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ve bdp eş başkanı Gülten Kışanak'ın resimlerini yapıştırdıkları cansız kadın mankenleri temsili olarak idam etti. Grup yaptığı basın açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı. Polis eylem boyunca çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.
 
 

YÜRÜYÜŞ DÜZENLENDİ

Çorlu’da da teröre lanet ve şehitlere saygı yürüyüşü düzenlendi. Yaklaşık 300 kişi önceki gün Çorlu Hükümet Konağı önünde bir araya geldi. Kalabalık, sloganlar atarak Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yoğun güvenlik tedbiri aldığı yürüyüş sırasında Omurtak Caddesi trafiğe kapatıldı. Ellerinde taşıdıkları Türk bayraklarını dalgalandırarak yürüyen vatandaşlar, teröre tepkilerini attıkları sloganlarla dile getirdi. Yürüyüşe Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve başkan yardımcıları da katıldı. Cumhuriyet Meydanı belediye binası önünde ellerinde Türk bayrakları ile toplanan grup adına Bora Kurşun tarafından yapılan basın açıklamasının ardından grup, olaysız bir şekilde dağıldı.
 
 

Haber / Recep KARAGÖZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10