Emniyet Müdürü Kocabıçak’tan ÇESİAD’a iade-i ziyaret

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği’ne (ÇESİAD) iade-i ziyarette bulundu.

Çerkezköy 10.09.2012 00:54:00 0
Emniyet Müdürü Kocabıçak’tan ÇESİAD’a iade-i ziyaret

ÇESİAD’I ZİYARET ETTİ

Önceki gün gerçekleşen ziyarette Kocabıçak, ÇESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulgani Yüce, Tuncay Yeğin, İsmail Tezcan, Mesut Demirel, Yaşar Arslan, ÇESİAD Genel Koordinatörü Efrahim Özcan ve Genel Sekreter Engin Parlak tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan ÇESİAD Genel Sekreteri Engin Parlak, TUSKON, MARİFED ve ÇESİAD’ın faaliyetleri ve Çerkezköy’de yapılacak olan çalışmalarla ilgili Kocabıçak’a bilgi verdi. TUSKON’un 8-11 Ekim tarihleri arasında organize ettiği Romanya - Moldova Ticaret ve Yatırım Gezisine katılmayı planladıklarını ifade eden Parlak, “12 Eylül Çarşamba günü Bosna-Hersek’li işadamları heyeti Türkiye’yi ziyaret edecek. Bosna Hersekli firmalar ile görüşmek isteyen üyelerimizi ve Bosna-Hersek’in yatırım ve ticaret imkanları hakkında bilgi almak isteyen üyelerimizi TUSKON binasında gerçekleştirilecek programa götüreceğiz” dedi.
 

BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DÜZENLENECEK

Üyelerin KOSGEB’i daha iyi tanımaları ve desteklerden faydalanmaları için ayda iki kez KOSGEB uzmanlarının katılacağı bilgilendirme toplantıları düzenleyeceklerini ifade eden Parlak, ilk toplantının 17 Eylül’de KOSGEB Tekirdağ Merkez Müdürü Özay Cebeci’nin katılımıyla ÇEDİAD’da düzenleneceğini söyledi. Dernek olarak İngilizce Konuşma Kulübü de açacaklarını ifade eden Genel Sekreter Engin Parlak, “Avrupa’nın sıkıntıda olduğu, Ortadoğu’nun çalkalandığı bir dönemde iş dünyasına faydalı olmak ve ileride yaşanacak herhangi bir olumsuz duruma hazırlıklı olmaları için üyelerimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Sadece üyelerimize değil talep eden tüm iş dünyasına faydalı olmaya hazırız” dedi.
 

ETÜT MERKEZİ FAALİYETE GİRECEK

ÇESİAD Yönetim Kurulu Üyesi Abdulgani Yüce de, ticari organizasyonların dışında sosyal sorumluluk adına da çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Saray ilçesinde Eylül ayı sonunda ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik etüt merkezinin faaliyete gireceğini ifade eden Yüce, beldelerdeki Bilgi Evi projelerinin de devam ettiğini belirtti. ÇESİAD yeni kurulmuş olmasına rağmen TUSKON’dan da aldığı güçle ticari ve sosyal hayatla ilgili çalışmalarını beğendiğini ve takdir ettiğini belirten Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak da derneğe çalışmalarında başarılar diledi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10