Trakya’nın yıldızı Çerkezköy

Çerkezköy Belediyesi Ali Ertem’i makamında ziyaret eden Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, Ertem’in Trakya’nın en başarılı Belediye Başkanı, Çerkezköy

Çerkezköy 11.09.2012 22:00:00 0
Trakya’nın yıldızı Çerkezköy

 Çerkezköy Haber - Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Lokman Ayva dün saat 11.30’da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etmek amacıyla nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyleyen Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, “Birlikte, nasıl daha iyi hizmet yapılabileceğini konuşmak için Çerkezköy’e geldim. Belediye ile Beyazay Derneği olarak birbirimize destek verip birlikte başarılı çalışmalara imza atacağız” dedi.

 

EN BAŞARILI BAŞKAN

Ali Ertem’in, Trakya’nın en başarılı Belediye Başkanı olduğunu söyleyen Lokman Ayva, “Çerkezköy Belediyesi adeta Trakya’nın yıldızıdır. İlçe, bütün altyapı çalışmalarını tamamladı. Çerkezköylüler ve engelli vatandaşlar için yaptığı hizmetler ortadadır. Kendisini başarılarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.   

 

DEVLET MİLLET EL ELE

Devletin ve milletin el ele vermesi ile ortaya çok başarılı çalışmaların çıkacağını ifade eden Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanvekili Fevzi Durmuş da, “Vatandaştan gelen kaynağın, insanlara yüksek fayda sağlayacak şekilde kullanılması gerekiyor. Bu konuda Çerkezköy Belediyesi yaptığı çalışmalarla diğer belediyelere örnek olmaktadır” diye konuştu. DAR BİR COĞRAFYAYA SAHİBİZ

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “İlçe olarak yoğun bir nüfusa sahibiz. Dar bir coğrafyada hızla artan bir nüfus ile yaşıyoruz” dedi. Belediye ile Beyazay Derneği’nin ilçedeki engelli vatandaşlar için ortak yapabileceği çalışmaları değerlendirmek adına bir araya geldiklerini söyleyen Ertem, “İstanbul Milletvekilimiz ve aynı zamanda Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı olan Lokman Ayva’yı bundan sonra Çerkezköy’de daha sık göreceğimizi tahmin ediyorum” dedi. Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkan Yardımcısı Adnan Şahin de ziyarette Ayva ve Durmuş’a eşlik etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10