2. kademe asfalt seriliyor

Yol yapım çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi, birçok cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Çerkezköy 13.09.2012 06:32:00 0
2. kademe asfalt seriliyor

Altyapı çalışması tamamlanan sokak ve caddelerde beton ve asfalt yol yapım çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak, “Cumhuriyet Mahallesi Yıldız Caddesi'nde başlayan asfalt yapım ve onarım çalışmaları Turgut Özal Caddesi ve Vatan Caddesi ile İnönü Mahallesi'nde Gaziosmanpaşa Caddesi Cumhuriyet Caddesi 77. Sokak tamamlandı” dedi.

 
AYNUR CADDESİ’NDE ÇALIŞMA BAŞLAYACAK
Stabilize olan yollarda beton yol çalışması, işlek caddelerde ise asfaltlama çalışması yapıldığını belirten Çakmak “Yıldız, Turgut Özal, Gaziosmanpaşa, 77. Sokak ve Vatan Caddesi'nde 1. kademe asfalt yol serim çalışmaları tamamlanmasının ardından 2. kademe asfalt yol serimi de tamamlandı. 2. kademe asfalt serim çalışması 1. kademe asfaltı serilen Atatürk Mahallesi Yıldız Caddesi'nde devam ediyor. Buradaki çalışmanın bir iki gün içerisinde tamamlanması bekleniyor. Yıldız Caddesindeki asfalt serim çalışmasının ardından Aynur Caddesi'nde asfalt yol serim çalışmasına başlanacak” bilgisini verdi.
 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Bozulan yolların onarım çalışmalarını tüm beldeye yayarak sürdürdüklerini belirten Abdullah Çakmak, asfalt çalışmalarının belirlenen program dâhilinde devam edeceğini söyledi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10