Felç olduğu yerde geçirdiği kazada hayatını kaybetti

Marmara Ereğlisi’nde 10 yıl önce belden aşağısı felç olan 20 yaşındaki Doğukan Ölker, felç olduğu yerde geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

Marmara Ereğlisi 13.09.2012 23:56:00 0
Felç olduğu yerde geçirdiği kazada hayatını kaybetti

 Çerkezköy Haber - Marmara Ereğlisi’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

 

MOTOSİKLET İLE ARACA ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, kaza, önceki akşam saat 17.00 sıralarında Silivri–Tekirdağ yolu Sultanköy Papatya mevkiinde meydana geldi. 2002 yılında bisikletiyle gezerken otomobilin çarpması sonucu belden aşağısı felç olan Doğukan Ölker, önceki gün arkadaşı Şafak Yıldız'ı da alarak plakasız 4 tekerlekli motosikletle Silivri Devlet Hastanesi'ne gitti. Tedavisinin ardından arkadaşı ile birlikte kendi kullandığı motosikletle dönüş için yola çıkan Ölker, Papatya mevkiine geldiği sırada, yolcu indiren Mehmet Ali Kurt yönetimindeki 59 M 9594 plakalı yolcu midibüse arkadan çarptı. Kazada yaralanan Doğukan Ölker ve Şafak Yılmaz ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 

10 YIL ÖNCE AYNI YERDE KAZA GEÇİRMİŞTİ

Başında kask olmasına rağmen beyin kanaması geçirdiği belirlenen Doğukan Ölker yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yılmaz'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ölker'in ölümüne neden olan kazanın, 10 yıl önce felç kalmasına neden olan yerde meydana geldiği belirtildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 

Haber / Cihangir ARIK

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10