Direksiyon hakimiyetini kaybedip yayalara çarptı

Edirne'de şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Tekin Kırcan idaresindeki 22 M 169 plakalı yolcu minibüsü, kaldırımda yürüyen 2 yayaya çarptıktan sonra bir otomobilin üzerine devrildi.

Bölgede Gündem 16.09.2012 17:24:00 0
Direksiyon hakimiyetini kaybedip yayalara çarptı

Çerkezköy Haber Minibüsün çarptığı 2 yaralıdan 35 yaşındaki Serkan Açış, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Minibüs şoförü ve diğer yaralı hastanede tedaviye alındı.

 

YAYALARA ÇARPTI

Kaza önceki gün saat 11.00 sıralarında Edirne Dilaverbey Mahallesi, Maarif Caddesi’nde meydana geldi. Aşırı hız yaptığı ileri sürülen 22 M 169 plakalı minibüsün şoförü Tekin Kırcan, su tahliye ızgaralarının bulunduğu çukura girip, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Minibüs, kaldırımda yürüyen Orhan Çakırcı ile Serkan Açış'a çarparak, Volkan Kibirci'nin kullandığı 34 GB 5773 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Yan yatan minibüste bacağından yaralanan şoför Kırcan, kendi imkanlarıyla araçtan çıkarken, çevredeki vatandaşların tepkisi üzerine bir taksiyle Edirne Devlet Hastanesi'ne gitti.

 

YAŞAMINI YİTİRDİ

Kırcan, hastanede tedavi altına alınırken kazada minibüsün altında kalan ve yakındaki taksi durağında şoförlük yaptığı öğrenilen Serkan Açış'ı kurtarmak için çevredeki vatandaşlar seferber oldu. Minibüsün altından çıkarılan Açış ile yaralı Orhan Çakırcı, ambulansla Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan evli ve 2 çocuk babası Serkan Açış, hastanade yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayı yara almadan atlatan otomobil sürücüsü Volkan Kibirci ifadesi alınmak üzere Selimiye Polis Merkezi'ne götürülürken, kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Haber / Türker ÖZKAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10