Sünnet çocukları şölende eğlendi

Karaağaç Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklar için önceki gün şölen düzenlendi. Şölende muhtarlara beldedeki üstün hizmetlerinden dolayı plaket takdim edilirken, sünnet olan çocuklara da Ã?

Çerkezköy 16.09.2012 17:51:00 0
Sünnet çocukları şölende eğlendi

 Çerkezköy Haber - Karaağaç Belediyesi tarafından önceki gün Karaağaç Belediye Tören Alanı’nda gerçekleştirilen Sünnet Şöleni yoğun bir katılımla gerçekleşti.

 

142 ÇOCUK SÜNNET OLDU

Karaağaç Belediyesi tarafından yaklaşık iki hafta önce Özel Optimed Hastanesi’nde sünnet ettirilen 142 çocuk için, önceki gün Sünnet Şöleni düzenlendi. Cuma Namazı öncesi okunan Mevlid-i Şerif ile başlayan şölen, akşam saatlerinde büyük bir konvoy eşliğinde belde turuyla devam etti. Erken saatlerde alanı dolduran çocuklar ve ailelerine pilav-ayran ikram edilirken, tüm davetlilerin ve protokolün yerini almasıyla birlikte bulunulan Saygı Duruşu’nun ardından İstiklal Marşı okundu.

 

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Karaağaç Belediyesi Din Görevlisi Galip Coşkun’un Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda konuşan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, belediye meclisi tarafından  toplu sünnet gerçekleştirme kararı aldıklarını belirterek, “Bu kapsamda beldemizde sünnet olmayan çocukların ailelerinden sünnet taleplerini aldık. Bize başvuran ailelerimizin çocukları, yaklaşık iki hafta önce Özel Optimed Hastanesi’nde uzmanlar eşliğinde hijyenik bir ortamda sünnet edildi. Belediye olarak çocuklarımızın kıyafetlerini de biz tedarik ettik ve onlar için bu şöleni tertipledik. Şölene katılarak bizi yalnız bırakmayan tüm davetlilere ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

HEDİYELER VERİLDİ

Başkan Yücel’in konuşmasının ardından Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden oluşan Doğa Müzik Grubu şarkılarıyla davetlilere müzik ziyafeti sunarken, çocuklar da kendileri için hazırlanan oyun alanlarında doyasıya eğlendiler. Şölenin ilerleyen saatlerinde belde muhtarlarına, gerçekleştirdikleri başarılı hizmetlerden dolayı plaket takdim edilirken, Belediye tarafından, sünnet ettirilen çocuklara da çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Sünnet şölenine MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol Babayiğit, Muzaffer Tezkereci ve Mahmut Şeref Tufan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mümin Koral, Karaağaç Belediye Başkanı Dr Özkan Yücel, AK Partili Karaağaç Belediye Meclis Üyesi Özhan Çetin ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Haber / Pınar KORKMAZ - Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10