Düşen yıldırım Mandalı ailesini yaktı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kardeşi Özcan Mandalı (49), dün sabah saatlerinde Bıldırcın Avına çıktığı sırada yıldırım düşmesi sonucu feci şekilde hayatı

Çerkezköy 17.09.2012 11:39:00 0
Düşen yıldırım Mandalı ailesini yaktı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Talihsiz olay dün sabah saat 07.45 sıralarında Kocakebir mevkii ormanlık alanda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, avlanmaya oldukça merakı olduğu öğrenilen Özcan Mandalı bir gün önce akşam saatlerinde iki arkadaşı ile sabah avlanmak için sözleşti. Dün sabahın erken saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte bıldırcın avına çıkmak üzere Kocakebir mevkiinde ormanlık alana doğru yola çıkan Özcan Mandalı, saat 08.00 sıralarında omzuna taktığı av tüfeğinin de etkisiyle Yıldırım çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

 

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Cenazesi Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na getirilen Özcan Mandalı’nın ani ölümü Mandalı Ailesine, yakınlarına ve sevenlerine derin bir acı yaşattı. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne gelen Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı İbrahim Can, olayla ilgili soruşturma başlatırken, olaya tanık olan Özcan Mandalı’nın Av arkadaşları Ergül Büyükikiz ve Adil Güzel’in ifadeleri alındı. Devlet hastanesinde yapılan ön otopsinin ardından Özcan Mandalı’nın cesedi, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Yıldırım’ın çarpması sonucu üzerindeki nüfus cüzdanı okunmayacak derecede yanan Özcan Mandalı’ya ait cep telefonunun da patladığı öğrenildi. Talihsiz olayda yaşamını yitiren Özcan Mandalı’ya yıldırımın sırt kısmından çarptığı ve ayak kısmından toprakla bütünleştiği iddia edildi.

Kapaklı İnönü Mahallesi’nde ikamet eden ve 2005-2009 döneminde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde de bulunan Özcan Mandalı’nın akşam saatlerinde avlanmak için sözleştiği arkadaşlarına, “Ölüm uykusunda da olsam, beni mutlaka kaldırın” dediği öğrenildi.

 

BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Başkent Ankara’ya giden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı acı haberi alır almaz dün Kapaklı’ya geri dönüş yaptı. Özcan Mandalı’nın cenazesi bugün Kapaklı Merkez Camiinde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 

Haber / Mustafa KOCABAŞ

 

 




0282 726 91 91
0282 747 65 10