“Çerkezköy bana iltifat edildi”

AK Parti Çerkezköy İlçe yönetimi, Çerkezköy’de dün görevine başlayan Müftü Bayram Şahin’e sıcağı sıcağına ziyarette bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve berab

Çerkezköy 17.09.2012 21:50:00 0
“Çerkezköy bana iltifat edildi”

 YARDIMCI OLMALIYIZ

Müftü Şahin’e başarı dileğinde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy’ün göç alan bir bölge olduğunu hatırlatarak, ilçenin geneline bakıldığında rahat bir bölge olduğunu söyledi. Başkan Demirbağ, “Müftümüze, ‘Hoş geldin’ diyoruz. Görevinde, başarılar diliyoruz. Kendisine Çerkezköylüler olarak her zaman yardımcı olacağız, olmalıyız. İlçemizde Kur – an Kursları konusunda sıkıntılar olduğunu biliyoruz. Sıkıntıları her birlikte aşacağız. Kendisine dini alanda her konuda yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.

 

ÇERKEZKÖY İLTİFAT EDİLDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Bayram Şahin, gelmeden önce Çerkezköy hakkında olumlu bilgiler aldığını belirterek, Çerkezköy’e gelmekten son derece memnun kaldığını söyledi. Müftü Şahin, “Çerkezköy bana iltifat edildi, diye kabul ediyorum. Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. İnanıyorum Çerkezköy’de halkımıza önemli ve değerli hizmetler bırakacağız. Bu çerçevede tüm halkımızın da desteğini alacağız. Siyasi partilerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve değerli vatandaşlarımızın destekleri bizim için büyük önem taşıyacaktır. Hep birlikte hayırlı hizmetlere imza atacağız” dedi.

 

İLK GÖREV YERİ YÜKSEKOVA

İlk görev yerinin Hakkari Yüksekova olduğunu belirten Müftü Bayram Şahin, burada 4 yıllık görevi sonrasında bir süre Rize’de görev yaptığını daha sonra Almanya’da 11 yıl görev yaptığını ve ardından Trakya bölgesinde görevini sürdürdüğünü belirterek, Çerkezköy’e gelmekten son derece memnun olduğunu söyledi.

 

Haber / Mustafa KOCABAŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10