Pilav dağıtımında izdiham

Tekirdağ’da Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında dağıtılan pilav ve ayranı almak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu.

Tekirdağ 18.09.2012 19:58:00 0
Pilav dağıtımında izdiham

 Çerkezköy Haber - Ahilik Haftası Tekirdağ’da bir dizi etkinlikle kutlandı. Valilik önündeki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören, çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından  tören Tuğlalı Park’ta düzenlenen etkinlikle devam etti. Buradaki törenlere Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Abdullah Aksoy, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Mehteran Takımı gösterisinin ardından Ahilikte papuçu dama atma oyunu sergilendi.

 

PİLAVA HÜCUM ETTİLER

Törenin ardından katılımcılara pilav, ayran ve tatlı dağıtıldı. Pilav ve ayrana hücum eden vatandaşlar izdihama neden oldu. Çocukları ile pilav kapmak isteyen bir kadın ise ezilme tehlikesi geçirdi. 5 dakikada bin pilav ve ayran tükendi. Vatandaşlar aldığı pilavları çimenlerin üzerine oturarak yedi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10