Kansızlara inat Kanımızla bütünüz

Hemen her gün bir şehit haberi aldığımız şu günlerde terör olaylarına ve terör örgütüne lanet okuyan açıklamalarda bulunan AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, “Bizim bizden b

Çerkezköy 19.09.2012 20:44:00 0
Kansızlara inat Kanımızla bütünüz

Çerkezköy Haber- AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit yaptığı açıklamada son günlerde artan terör olaylarını lanetledi. 

 

BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK

Türk Milleti’nin zor günlerde tek yürek ve tek yumruk olmayı her zaman bildiğini kaydeden AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, “Bunun en güzel örneği Çanakkale’dir. Türk Milleti’ne ve devletine düşmanlık besleyen korkak kahpeler ne Türkleri severler ne Kürtleri ne Lazları ne de herhangi bir Türk vatandaşını severler. Bunlar değil miydi ‘En sevdiğimiz Türk ölü Türk’tür’ diyenler. Bizler ister Türk olalım ister Kürt olalım, ister Laz olalım. Her kim olursak olalım bu şerefsizlere asla maşa olmayalım. Bizim bizden başka dostumuz yoktur” dedi.

 

BİNDİĞİMİZ DALI KESMEYELİM

Türk Milleti’nin bindiği dalı kesmemesi gerektiğini ifade eden Yiğit, “Biz birbirimize zarar verirken, onlar bize bakarak kıs kıs gülüyorlar. Artık uyanmanın zamanı geldi. Sağduyulu olmalı ve hainlerin tuzağına düşmemeliyiz” ifadelerini kullandı. Türk’ü ile Kürt’ü ile Lazı ile Çerkez’i ile büyük Türk Milleti’nin yedi düveni Çanakkale Boğazı’na gömdüğünü anımsatan Kamil Yiğit, “Birbirine göğsünü siper edenler, Kıbrıs Barış Harekatı’nda aynı ruh ile çarpışanlar da bu büyük milletin insanları değil miydi? Bunu herkes bilmelidir ki, birlik ve beraberliğimiz bugün de var yarın da var olacaktır” diye konuştu.

 

BAYRAK İNMESİN, EZAN SUSMASIN

Büyük Türk Milleti’nin sabrının ve merhametinin yanlış hesap edilmemesi gerektiğine vurgu yapan başkan Kamil Yiğit, “Yanlış hesap edenlerin sonları hüsran olacaktır. Yel kayadan ne alabilir ki. Sadece tozunu alır. İnşallah yaşanan bu olaylar Türk Milleti’nin uyanmasına ve kenetlenmesine vesile olur” dedi. Şehitlerin ve gazilerin bu vatanın en onurlu insanları olduğunu söyleyen Yiğit, “Onlara minnet borçluyuz. Bu cennet vatanımızda terör yaratan ve terör yapanları da şiddetle lanetliyor ve kınıyoruz. Tek bayrak tek vatan ve tek millet diyoruz. Ay ile yıldızın ışığı herbirimize yeter. Bizim yüce Allah’tan niyazımız budur. Hiçbir zaman gönderdeki bayrağımız inmesin. Minarelerde ezanımız susmasın” ifadelerini kullandı.

 

BİZ, BİRBİRİ İÇİN CANINI VERMİŞ KAHRAMAN BİR MİLLETİZ

23 Eylül Pazar günü Kızılpınar Belediye Kültür Merkezi’nde 11.00-19.00 saatleri arasında AK Parti Kızılpınar Belde Teşkilatı olarak Kan Bağışı Kampanyası düzenleyeceklerini belirten Kamil Yiğit, “Kan Bağışı çalışmamızda emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah bu çalışmamız bir nebze de olsa birlik-beraberliğimize ve kardeşliğimize katkı sağlar. Bu tamamen insani bir hizmettir. Bütün halkımızı kan bağışına davet ediyorum. Biz bu hizmeti kendimize bir borç olarak gördük ve bu görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizler, Türk Milleti olarak birbirimize kan değil, birbirimiz için can vermiş kahraman bir milletiz. Birimiz, hepimiz, hepimiz birimiz için varız. Bu hep böyle devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10