İstifalar art arda geliyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda Pazartesi günü gerçekleştirilen meclis toplantısında yaşanan kavga olayı ile ÇTSO Türkiye gündemine otururken, kavganın ardından istifalar da peş peşe geliyo

Çerkezköy 20.09.2012 18:42:00 0
İstifalar art arda geliyor

 Çerkezköy Haber - Dün de 2 meclis üyesinin istifa etmesiyle birlikte, istifa sayısı 7’ye yükseldi.

 
BEKLENEN İSTİFALAR GERÇEKLEŞTİ
Yaşanan kavganın ardından ilk istifa ÇTSO Meclis Başkan yardımcısı Süleyman Kozuva’dan gelmiş ve istifalar Meclis Başkanı İsmail Akın, meclis üyeleri Ahmet Türker, Ahmet Çetin ile devam etmişti. Önceki gün Sebahattin Hasanoğlu da istifasını verirken, dün de beklenen istifalar gerçekleşti.
 

YÖNETİMİN UMURSAMAZ TUTUM VE DAVRANIŞLARI

Ağustos ayı toplantısında meclis başkan yardımcılığına seçilen Dengiz Serin, tutarsız ve ciddiyetten uzak tartışmalarla bugüne kadar odanın itibarının her geçen gün yıpratıldığını belirterek, yaşanan son olay karşısında yönetimin umursamaz tavır ve davranış sergilediği gerekçesi ile dün istifa etti. Tutarsız ve ciddiyetten uzak tartışmalarla bugüne kadar odanın itibarının zedelendiğini belirten Meclis Üyesi Mesut Görgün de, son yaşanan kavga olayı karşısında yönetim kurulunun umursamaz tutum ve davranış sergilediğini savunarak, dün noter vasıtasıyla meclis üyeliğinden istifa etti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerinin bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izleyeceği ve istifaların devam edip etmeyeceği ise kamuoyunda merak ediliyor.
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10