Şehitlik ve gazilik en şerefli makamlardır

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Ahmet Azcan, şehitlerin ve gazilerin bu ülkenin başının tacı olduğunu söylerken, Türkiye Muhar

Çerkezköy 21.09.2012 20:08:00 0
Şehitlik ve gazilik en şerefli makamlardır

 Çerkezköy Haber- Çerkezköy Belediye Başkanvekili Ahmet Azcan önceki gün saat 15.00’da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret etti.

 

ÜLKE İÇİN CANLARINI SİPER ETTİLER

Gaziliğin, şehitlik unvanı kadar değerli bir makam olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanvekili Ahmet Azcan, “Şehitlik ve gazilik, dünyadaki en şerefli makamlardır. Çocuklarımıza, gelecek nesillerimize gaziliğin ne demek olduğunu, ülke için anlamını anlatmamız gerekir. Çünkü onlar bu vatan için verilebilecek en büyük hizmeti vermişler, bu ülke için canlarını siper etmişlerdir” diye konuştu. 

 

TÜRKİYE’NİN İLK TEMSİLCİLİĞİYİZ

Çerkezköy’ün, Türkiye’nin ilk Gaziler Derneği Temsilciliği olduğuna dikkat çeken Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan da, “Gönül isterdi ki dünyada hiç harp olmasın. Şehitler olmasın, gaziler olmasın. Fakat bunun mümkün olmadığını yaşadıkça görüyoruz” dedi.

 

GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Çerkezköy Belediyesi’nin her fırsatta kendilerine destek verdiğini ifade eden Yarlıgan, “Belediye Başkanımız Ali Ertem sayesinde Dernek Binamız çok güzel bir şekilde dizayn edildi. Kendisine ve belediye meclisine teşekkür ediyoruz” dedi. Yarlıgan daha sonra Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş’e binada yapılması gereken bazı tadilatlar hakkında bilgi verdi. Kemal Gümüş de gerekli çalışmaların en kısa zamanda yapılacağını kaydetti. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10