AK Parti’den 28 yıllık muhtara, ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Seçkin, Selda Yeşil, Ayşen Yürürdurmaz, Uğur Kök, Vahdet Akın, Süleyman BahÃ

Çerkezköy 21.09.2012 20:08:00 0
AK Parti’den 28 yıllık muhtara, ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

 EKSİKLİKLER İÇİN DESTEK İSTEDİ

Fevzi Paşa Mahalle Muhtarı Ali Pektaş, her şeyden memnun olduğunu belirterek, “Bazı eksiklikler var. Bu eksikliklerin en önemlisi pencerelere olası hırsızlık olaylarına karşı demir korkuluklar. Ayrıca ısınma sorunu da yaşıyoruz. Bu konuda da çözüm bulunması gerekiyor” dedi. Sağlığının iyi olduğunu da belirten Muhtar Pektaş, yeni dönemde aday olmayacağını ve istirahata çekileceğini söyledi.

 

BAŞKANDAN DESTEK SÖZÜ

AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, eksikliklerle ilgili destek olabileceklerini belirterek, diğer muhtarlıklara yapılacak ziyaretlerde de eksikliklerin tespit edileceğini ve bu eksikliklerin topluca giderilmesi için gayret göstereceklerini söyledi. Başkan Demirbağ, önümüzdeki seçimlerde Fevzi Paşa Mahallesi’nin seçmen sayısının 8 bine ulaşabileceğini belirterek, ilçenin en büyük mahallelerinden biri olan Fevzi Paşa Mahalle Muhtarlığı hizmet binasındaki eksiklerin en kısa sürede giderilmesi için çalışacaklarını ifade etti.

 

28 YILDA 6. DÖNEMİ

1984 yılında 150 oy alan rakibi karşısında 500 oyla ilk muhtarlık görevini kazanan Ali Pektaş, 28 yılda 6 dönem muhtarlığa seçildi. İlçenin en tecrübeli muhtarı olan Ali Pektaş, şu anda 11 bin nüfusa sahip olan mahallesinin 1984 yılında 750 nüfusu olduğunu söyledi.

 

Haber / Mustafa KOCABAŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10