Yenilenen çocuk servisi törenle açıldı

Görsel ve tefriş olarak yenilenen Şarköy Devlet Hastanesi Çocuk Servisi’nin açılışı dolayısıyla önceki gün tören düzenlendi.

Şarköy 23.09.2012 17:16:00 0
Yenilenen çocuk servisi törenle açıldı

 AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, Şarköy Kaymakamı Zekerina Güney, İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehtap Şen, İl Genel Meclis Üyeleri ve İlçe protokol üyelerinin katıldığı törende, Tekirdağ’da çocuk servislerine örnek olacak projeye maddi ve manevi olarak katlı sağlayan hayırseverler Sebahattin ve Şöhret Karayer, Talat Avcı ve eşi, Çetin Ergül, Naci Bayraktar adına Selahattin Bayraktar, Necati Maral, Ali Afrasya' a teşekkür plaketi takdim edildi.

 

10 ODAYI YENİLEME SÖZÜ

Ayrıca çocuk servisinin duvarlarını resimleyen Ressam Sevda Yeşiltaş’a, Hüsamettin Ağaçkesen ve Güven Reklam'a da plaket takdim edildi. Tekirdağ Valisi Ali yerlikaya, hayırseverlerin yaptığı hizmetten gurur duyduğunu belirterek “Hayır yapmak insanı heyecanlandırıyor” dedi. Yerlikaya’nın konuşmasının ardından Tekirdağ İstikbal Bayii Özkan Taşkıner de Tekirdağ Devlet Hastanesi’ndeki 10 odayı tefriş ve görsel olarak yenileme sözü verdi. 

 

Haber / Gökhan TEKER


0282 726 91 91
0282 747 65 10