Tunceli’de patlama: 7 şehit

Tunceli’nin merkez Atatürk Mahallesi’nde bugün saat 18.00 sıralarında bir patlama meydana geldi. Şiddetli patlamada dumanlar kentin her tarafından görünürken, olayda yaralananlardan 7’sinin hayatını kaybetti?

25.09.2012 18:29:00 0
Tunceli’de patlama: 7 şehit

 Çerkezköy Haber - Tunceli kent merkezinde patlama meydana geldi. Patlamada yaralılardan 7’sinin şehit olduğu bildirildi. Yaralıların bulunduğu patlama yerine ambulans ve güvenlik güçleri sevk edildi.

 

BİR ARAÇ YANDI

Merkeze 2 kilometre uzaklıktaki Kanoğlu Mahallesi'nde yaşanan patlama sonrası olay yerinde bulunan bir araçta yangın çıktı. Bir minibüsün de hasar gördüğü patlamada 7 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda da yaralının olduğu ifade edildi. 

 

BOMBALI SALDIRI

Tunceli’deki patlamanın, teröristlerin polis aracına yönelik saldırısından kaynaklandığı bildirildi. Zırhlı polis aracının geçişi sırasında pkk’lıların tuzakladığı patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirmesi üzerine araçta yangın çıktı. Patlamayla birlikte zırhlı araç ile bir sivil araçta çıkan yangın devam ederken, yaralılar ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bölgede zaman zaman silah sesleri duyulurken, çok sayıda polis de olay yerine sevk edildi.


 


0282 726 91 91
0282 747 65 10