3 adet sinyalizasyon kurulacak

Çerkezköy Belediyesi şehrin işlek bulvar ve caddelerine can ve mal güvenliği için sinyalizasyon çalışmaları başlattı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çerkezköy’Ã

Çerkezköy 25.09.2012 19:42:00 0
3 adet sinyalizasyon kurulacak

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin işlek bulvar ve kavşaklarında sinyalizasyon çalışmalarına hız verdi.

 

3 CADDEDE YAPILACAK

Başlatılan sinyalizasyon çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş 3 adet sinyalizasyon yapımı için çalışmalara başladıklarını belirterek; "Çalışmalar kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi’nde Yemek Dünyasının önüne, Fevzipaşa Mahallesi Hayri Batur Caddesi Pazaryeri girişine ve Güveniş Caddesi ile Fevzipaşa Caddesi’nin kesiştiği noktaya sinyalizasyon konulacak. Özellikle Pazaryerinde ve Güveniş Caddesi ile Fevzipaşa Caddesi’nin kesiştiği yerde zaman zaman kazaların yaşanması dolayısıyla can ve mal güvenliği sebebiyle buralara kavşak çalışması yapılacak” bilgisini verdi.

 

“KAZALARIN ÖNÜNE GEÇMİŞ OLACAĞIZ”

Trafiğin yoğun olduğu yerlere sinyalizasyon sistemlerini kurmak için alt yapı çalışmalarını başlattıklarını söyleyen Gümüş “Böylelikle bu sistemle araçların ve yayaların rahat bir şekilde gitmek istedikleri yönlere geçiş yapmalarını sağlayarak meydana gelebilecek kazaların da önüne geçmiş olacağız. Malzemeler alındı ve çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10