Sıra dere ıslahında

Vatandaşların daha rahat ulaşım sağlaması amacıyla Bağlık Mahallesi Kartal Sokak üzerinde yapılan araç-yaya köprüsünün tamamlanmasının ardından Çerkezköy Fen İşleri Müdürlüğ

Çerkezköy 26.09.2012 20:40:00 0
Sıra dere ıslahında

 Çerkezköy Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi Kartal Sokak’ta yapılmakta olan araç-yaya köprüsü kullanılmaya başlandı.

 

ESKİ KÖPRÜ YIKILDI

Bağlık Mahallesi’nde vatandaşların en büyük sıkıntılarından biri olan ulaşım sorununu ortadan kaldıracak olan Betonarme Araç-Yaya köprüsü yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından, eski köprü Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.

 

DERE ISLAH EDİLECEK

Çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş “Köprünün kirişlerinin yerleştirilmesinin ardından betonlama çalışması yapıldı. Kirişlerin üzeri betonla kaplandı ve demir korkuluklar takıldı. Bugün ekiplerimiz eskiden kullanılan köprüyü yıkmaya başladılar. Bu yıkımın ardından köprünün sağı ve solu genişletilerek dere ıslah çalışmaları başlatılacak” dedi. Gümüş, köprünün bağlantı yolları ile Türbedere Mezarlığı’nın önünde kaldırım çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10